Zapomnia艂em doda膰 偶e z 1.1 zrobi艂o si臋 1.6. Zaskoczy艂o po mojej kr贸tkiej wizycie na Markecie. APNdroid dzia艂a. Pozdrawiam.
O temacie:
Aktualizacja g1 w erze
- Rozpoczety przez gandzialf 4 months temu. W sumie 39 posts. Ostatnia odpowiedz jest od kogito9.
-
-
Posted 4 months ago
Zrobi艂em wg sposobu podanego przez respublika, posz艂o bez b艂ed贸w, wchodz臋 do informacji o systemie i widz臋 nadal wersj臋 1.1 :(
-
W艂膮czy艂em bluceonnecta i w ko艅cu zassa艂 aktualizacj臋 do 1.6...
-
mam pytanko. Pobiera艂em oprogramowanie 1.6 pobra艂o si臋, ale jak wchodz臋 w zak艂adk臋 "Wersja oprogramowania" mam napisane 1.5. O co w tym chodzi??
-
witam kupi艂em miesi臋czne g1 z ery nie zosta艂 zaktualizowany. Abonament mam w play wi臋c kupi艂em starter ery i nie wiem czy mam czeka膰 czy upomnie膰 si臋 BOA
Prosz臋 o pomoc przyda艂 by sie chocia偶 j臋zyk polski -
aktualizacja sama przyjdzie, mozesz miec swoja karte play, aktualizacja nie jest powiazana z danym operatorem, ale kiedy przyjedzie tego nikt nie wie
-
A przypu艣cimy 偶e telefon by艂 ju偶 aktualizowany i kto艣 przywr贸ci艂 ustawienia fabryczne.
Czy aktualizacja przyjdzie jeszcze raz?? -
Factory reset nie usuwa aktualizacji . Zmienia tylko ustawienia na fabryczne i wyrzuca wszystkie aplikacje instalowane przez u偶ytkownika , nawet zawarto艣膰 karty pami臋ci zostaje ( no chyba 偶e masz roota , rozszerzone partycje i appsy na nie przeniesione )
Po aktualizacji stary system instaluje si臋 w miejsce nowego a ten sam siebie nie skasuje - tak jak windows nie sformatuje dysku na kt贸rym jest.A by艂em fanatytkiem nokii ...............
HTC & Gooooooooogle to dobrana para !!! -
Telefon ju偶 zaktualizowany! Wystarczy艂o wifi i szybki net i od razu wskoczy艂o na 1.6
Ale jeszcze musz臋 troch臋 poczyta膰 o tym telefonie
Reply
You must log in to post.