O temacie:

Bluetooth

• Rozpoczety przez x098 2 months temu. W sumie 5 posts. Ostatnia odpowiedz jest od kordianza.
  • 1 - ilosc subskrybcji tego tematu

1. Mam problem z Bluetooth usi艂uj臋 po艂膮czy膰 telefon z zestawem g艂o艣nom贸wi膮cym w samochodzie, w trakcie parowania gdy wpisuj臋 pin do telefonu, kt贸ry generuje urz膮dzenie zamontowane w aucie, wyskakuje na telefonie info 偶e wyst膮pi艂 b艂膮d w po艂膮czeniu.
    Czy kto艣 mo偶e pom贸c?

2. Sprawdz ceny telefon贸w z Google Android

HTC Tattoo HTC Hero HTC Magic Samung Galaxy
    Posted 2 months ago

3. Mam podobny problem chcia艂em przes艂a膰 zdjecie z nokii n95 8gb za pomoca bluetooth na samsunga galaxy.nokia wyszukuje samsunga ale wystepuje b艂膮d podczas wysy艂ania.nie moge takze wys艂a膰 zdjecia z samsunga przez bluetooth nie ma nawet takiej opcji.prosz臋 o pomoc

4. Problem jest szerszy ot贸偶 nie mog臋 te偶 sparowa膰 HTC z innymi telefonami (偶eby przes艂a膰 na htc spisy telefon贸w)
    Zadzwoni艂em na infolini臋 HTC tam Pan dowiedzia艂em si臋 偶e 鈥濧ndroid鈥 jest tak skonstruowany aby NIE 艁CZY艁 si臋 z innymi telefonami (podobno w celu ochrony danych zawartych w urz膮dzeniu) i powiedzia艂 偶e Bluetooth jest w urz膮dzeniu po to aby korzysta膰 z zestaw贸w g艂o艣nom贸wi膮cych i akcesori贸w (no dobra my艣l臋 sobie mam w aucie fabrycznie zamontowany zestaw g艂o艣nom贸wi膮cy 鈥濨lu&Me鈥) wi臋c usi艂uj臋 sparowa膰 oba urz膮dzenia a tu niespodzianka w trakcie parowania (htc wykrywa Blu&Me i na odwr贸t) htc wy艣wietla komunikat 偶e w trakcie parowania wyst臋puje b艂膮d.
    Wiec po raz kolejny dzwoni臋 na infolini臋 HTC i co 鈥︹︹︹ i dowiaduj臋 si臋 偶e w艂a艣ciwie Android nie b臋dzie wsp贸艂pracowa艂 z innymi urz膮dzeniami ni偶 te kt贸re s膮 oferowane przez producenta!

Ten ca艂y Android i HTC to jest jakie艣 NIEPOROZUMIENIE o co tu chodzi?
    Mam w aucie zainstalowany fabrycznie zestaw g艂o艣no m贸wi膮cy kt贸ry bez problemu wsp贸艂pracuje ze wszystkimi telefonami. A tu dowiaduj臋 si臋 偶e jak chc臋 mie膰 zestaw g艂o艣nom贸wi膮cy w samochodzie aby dzia艂a艂 z HTC to mam Se kupi膰 dodatkowe urz膮dzenie?????

Ci膮gle mam nadziej臋 偶e, jednak to wszystko nie prawda i 偶e, istnieje mo偶liwo艣膰 w pe艂ni korzystania z HTC (wydawa艂o mi si臋 偶e to jest naprawd臋 fajne urz膮dzenie) i 偶e, z czystym sumieniem b臋d臋 m贸g艂 go poleca膰 znajomym.

5. co do przesy艂ania plikow to jest do tego specjalny program (w markecie) bluetooth file transfer, bo rzeczywiscie tak jak powiedzieli na infolinii telefon sam w sobie nie chce wysylac/pobierac plikow, ale wlasnie ten program to umozliwia

mozliwe ze jest tez program ktory pomo偶e po艂aczyc sie z zestawem glosnomowiacym (chociaz nie wiem, nie mam samochodu ;p)

android ogolnie moze wydawac sie dosyc "okrojony" a jego sila le偶y w darmowych programach sci膮ganych z marketu ktore daj膮 pe艂no nowych mozliwosci, opcji, fukcji itp itp

6. Witam,

ja z kolei mam nast臋puj膮cy problem z G1. Ot贸偶 chodzi i sparowanie ze s艂uchawk膮 bluetooth. wszystko niby jest ok, ale.... wykonujac polaczenie s艂ysze sygna艂 w s艂uchawce, po odebraniu przez rozmowce juz tylko moge pogadac ale nie przez s艂uchawke. Natomiast jesli ktos do mnie dzwoni a ja niby mam podlaczona sluchawke to ona nie reaguje ( na wysw g1 jest ikonka bluetooth z" <>". Jedynie co mog臋 rozlaczyc po艂膮czenie przyciskiem na s艂uchawce. dodam ze s艂uchawka dziala z innymi modelami tel. Czy kto艣 jest w stanie mi co艣 doradzi膰. z gory dzieki pozdro

RSS dla tego tematu

Reply

You must log in to post.

Zaloguj sie na forum Android

Szukaj na forum Android

Szukaj