O temacie:

czy moge zerwac umowe?

• Rozpoczety przez kocurro69 1 year temu. W sumie 7 posts. Ostatnia odpowiedz jest od kocurro69.

1. sprawa wyglada nastepujaco... dnia 6 marca podpisalem aneks do umowy i kupilem upragniony G1 :) podpisalem umowe na taryfe 120min i 500mb ale do dnia dzisiejszego nie mam aktywnej taryfy tylko paczke BC 5MB ktora sam wlaczylem ciagle musze korzystac z APNdroid...;/ na drugiej stronie aneksu w punkcie pierwszym podpunkcie 2 jest napisane Operator zobowiazuje sie rozpoczac swiadczenie uslug telekomunikacyjnych i innych uslug na podstawie tej umowy w czasie nie dluzszym niz 7 dni od daty zawarcia umowy o ile nie zostal okreslony inny termin rozpoczecia swidczenia uslug. Czy moge zerwac z nimi umowe bo te 7 dni to minelo juz dawno...??

2. Sprawdz ceny telefonów z Google Android

HTC Legend HTC Desire Motorola XT720 Motorola Milestone
    Posted 1 year ago

3. A nie dzwoniłeś na infolinię z pytaniem czemu nie aktywowali abonamentu?

O poradę, czy można zerwać umowę, najlepiej udać się do rzecznika konsumentów - http://www.bankier.pl/wiadomosc/Jak-uzyskac-pomoc-rzecznika-konsumentow-1930350.html

4. Dzwonilem do nich konsultant powiedzial mi ze aktywuja jak tylko dostana papiery od punktu sprzedazy. Logowalem sie do iBOA wczesniej bylo napisane ze mam umowe do 2011 a teraz jest napisane ze umowa mi sie skonczyla 29 marca jakbym jej nigdy nie przedluzyl. Chyba bedzie trzeba sie przejsc do rzecznika :)

5. hmm, ja podpisywalem przedluzenie umowy, takze mialem nieco lepsze warunki, no w kazdym razie, pakiety minut zalaczyli od razu, a co do paczki danych, sam po dostaniu g1 zadzwonilem do nich, powiedzilem, ze go juz mam i chce ja uruchomic i koles zrobil to od reki, po max 2min mialem ile trza;]

6. a mi powiedzial ze wlaczy ale za dodatkowa oplata... bo nie mam jeszcze zmienionej taryfy a teraz niby mi sie umowa skonczyla :) troche mnie kusi zeby przedluzyc umowe bez tel bo maja bardzo dobra oferte tylko czy sie domysla :) albo maja balagam w papierach albo pozwolili mi zerwac/przedluzyc umowe

7. W moim przypadku było podobnie . Zmiana taryfy zajęła Erze 3 tygodnie a włączenie pakietu 500MB prawie pięć tygodni .
    Najpierw twierdzili że umowa nie dotarła jeszcze z salonu a kiedy wysłałem im kopie tej umowy z prośbą o spełnienie jej warunków twierdzili że mają jakiś problem techniczny .
    Oszczędzałem telefon przez ponad miesiąc i nastawiłem się na reklamowanie faktury . u

A byłem fanatytkiem nokii ...............
    HTC & Gooooooooogle to dobrana para !!!

8. a jak sie logujesz do iBOA masz wpisana prawidlowa date zakonczenia umowy?

RSS dla tego tematu

Reply

You must log in to post.