O temacie:

dlaczego jak to wy艂onczy膰

• Rozpoczety przez gadula85 8 months temu. W sumie 15 posts. Ostatnia odpowiedz jest od jurek16100.

1. witam mam pytanie co do wifi gdy m贸j te egr g1 jest pod艂膮czony na sta艂e do wifi zostawiam go na jak膮艣 1h nie ruszam i odpalam widz臋 odrazy ze ciagnie net z era 3g jak to zmieni膰 ???
    prosz臋 o pomoc gadula85@gmail.com

2. Sprawdz ceny telefon贸w z Google Android

HTC Tattoo HTC Hero HTC Magic Samung Galaxy
    Posted 8 months ago

3. Zablokuj usypianie Wi-Fi:
    Menu/Ustawienia/Opcje bezprzewodowe/Ustawienia Wi-Fi/Menu/Zaawansowane/Zasady usypiania Wi-Fi/Nigdy.
    Ponadto polecam zainstalowa膰 z Marketu darmowy program APNdroid, skutecznie blokuje neta kom贸rkowego, gdy go nie chcesz.
    I popraw to "wy艂onczy膰", bo oczy bol膮.

4. APN DROID WYMIATA

5. a czy jak wy艂膮cze telefon i znowu w艂膮cze to dalej b臋dzie blokada dzia艂a艂a czy od nowa musz臋 w艂膮cza膰 program APNdroid
    prosze o odpowiedz

6. APNdroid blokuje neta zmieniaj膮c wpisy APN, wi臋c po wy艂膮czeniu i powt贸rnym za艂膮czeniu telefonu nadal masz b艂臋dne wpisy APN i neta nie ma, dopiero uruchomienie APNdroida przywraca w艂a艣ciwe wpisy i odblokowuje neta kom贸rkowego.

7. wielkie dzi臋ki "relim" pozdrawiam

8. Witam. A ja mam problem z apndroidem. Jak jest wlaczony to co kilka minut telefon prosi o PIN. !!?? Pomoze ktos ?

9. witam pobra艂em apndroid i teraz jak wchodze w to to jest tak:
    3g/edge/gprs
    mmm i czy mam miec odchaczone
    notifications j.w.
    disable all APNs j.w.
    prosze odpiszcie jakie mam miec zaznaczone zeby nie pobierac z p艂atnego neta pozdro all:)
    najlepszego w 2010 roku

10. prosty spos贸b na w艂膮cz/wy艂膮cz internet - chwil臋 przytrzyma膰 s艂uchawk臋 roz艂膮cz , pojawi si臋 okno na samym dole opcja uruchamiania netu ( bez zb臋dnych program贸w )

11. O czym Ty piszesz 907843 ? Ja nic takiego nie mam . Jak膮 masz wersj臋 androida ? Albo jaki masz telefon ? Bo chyba nie G-1 ?

A by艂em fanatytkiem nokii ...............
    HTC & Gooooooooogle to dobrana para !!!

12. prosze abyscie mi wytlumaczylu krok po kroku jak ustawic wifi zebym mogla smialao i za darmow korzystac z internetu. z gory dziekuje

13. Pytasz jak ustawi膰 wifi w telefonie czy w domu?

14. natalka musisz miec router w domu, twoj telefon wykryje ,ze moze pod艂膮czy膰 sie do wifi, wpisujesz has艂o (jesli je masz) i dzia艂a. Pamietaj jesli nie masz paczki danych pobierz APNDROID z marketu (mozesz to pobrac przez wifi-wszystko w tym tel mozesz robic przez wifi tak jak przez net od operatora)

907843 ziomie ty masz jakis dziwny spos贸b ... APNDROID wywal sobie na pulbit jako widget , wystarczy dotkniecie ikony by sie po艂aczy膰 ,roz艂膮czy膰 ikona robi sie zielona/czerwona

15. jurek napisa艂 by艣 co艣 do kolegi, maila do ciebie wyslalem a ty milczysz

16. Gdzie ? Jak ? Na jaki adres ? - bo nic nie dosta艂em ......................

RSS dla tego tematu

Reply

You must log in to post.

Zaloguj sie na forum Android

Szukaj na forum Android

Szukaj