witam mam pytanie co do wifi gdy m贸j te egr g1 jest pod艂膮czony na sta艂e do wifi zostawiam go na jak膮艣 1h nie ruszam i odpalam widz臋 odrazy ze ciagnie net z era 3g jak to zmieni膰 ???
prosz臋 o pomoc gadula85@gmail.com
O temacie:
dlaczego jak to wy艂onczy膰
- Rozpoczety przez gadula85 8 months temu. W sumie 15 posts. Ostatnia odpowiedz jest od jurek16100.
-
-
Posted 8 months ago
Zablokuj usypianie Wi-Fi:
Menu/Ustawienia/Opcje bezprzewodowe/Ustawienia Wi-Fi/Menu/Zaawansowane/Zasady usypiania Wi-Fi/Nigdy.
Ponadto polecam zainstalowa膰 z Marketu darmowy program APNdroid, skutecznie blokuje neta kom贸rkowego, gdy go nie chcesz.
I popraw to "wy艂onczy膰", bo oczy bol膮.-
APN DROID WYMIATA
-
a czy jak wy艂膮cze telefon i znowu w艂膮cze to dalej b臋dzie blokada dzia艂a艂a czy od nowa musz臋 w艂膮cza膰 program APNdroid
prosze o odpowiedz -
APNdroid blokuje neta zmieniaj膮c wpisy APN, wi臋c po wy艂膮czeniu i powt贸rnym za艂膮czeniu telefonu nadal masz b艂臋dne wpisy APN i neta nie ma, dopiero uruchomienie APNdroida przywraca w艂a艣ciwe wpisy i odblokowuje neta kom贸rkowego.
-
wielkie dzi臋ki "relim" pozdrawiam
-
Witam. A ja mam problem z apndroidem. Jak jest wlaczony to co kilka minut telefon prosi o PIN. !!?? Pomoze ktos ?
-
witam pobra艂em apndroid i teraz jak wchodze w to to jest tak:
3g/edge/gprs
mmm i czy mam miec odchaczone
notifications j.w.
disable all APNs j.w.
prosze odpiszcie jakie mam miec zaznaczone zeby nie pobierac z p艂atnego neta pozdro all:)
najlepszego w 2010 roku -
prosty spos贸b na w艂膮cz/wy艂膮cz internet - chwil臋 przytrzyma膰 s艂uchawk臋 roz艂膮cz , pojawi si臋 okno na samym dole opcja uruchamiania netu ( bez zb臋dnych program贸w )
-
O czym Ty piszesz 907843 ? Ja nic takiego nie mam . Jak膮 masz wersj臋 androida ? Albo jaki masz telefon ? Bo chyba nie G-1 ?
A by艂em fanatytkiem nokii ...............
HTC & Gooooooooogle to dobrana para !!! -
prosze abyscie mi wytlumaczylu krok po kroku jak ustawic wifi zebym mogla smialao i za darmow korzystac z internetu. z gory dziekuje
-
Pytasz jak ustawi膰 wifi w telefonie czy w domu?
-
natalka musisz miec router w domu, twoj telefon wykryje ,ze moze pod艂膮czy膰 sie do wifi, wpisujesz has艂o (jesli je masz) i dzia艂a. Pamietaj jesli nie masz paczki danych pobierz APNDROID z marketu (mozesz to pobrac przez wifi-wszystko w tym tel mozesz robic przez wifi tak jak przez net od operatora)
907843 ziomie ty masz jakis dziwny spos贸b ... APNDROID wywal sobie na pulbit jako widget , wystarczy dotkniecie ikony by sie po艂aczy膰 ,roz艂膮czy膰 ikona robi sie zielona/czerwona
-
jurek napisa艂 by艣 co艣 do kolegi, maila do ciebie wyslalem a ty milczysz
-
Gdzie ? Jak ? Na jaki adres ? - bo nic nie dosta艂em ......................
Reply
You must log in to post.