O temacie:

Dziwne zachowania g1

• Rozpoczety przez koliber 1 year temu. W sumie 6 posts. Ostatnia odpowiedz jest od mixtype.

1. Chce si臋 z wami podzieli膰 informacjami o dziwnych zachowaniach tel jak was co艣 takiego spotka艂o napiszcie , a teraz do rzeczy
    - nagle tel nie chcia艂 si臋 za艂膮czy膰 , wyci膮gno艂em baterie zadzia艂a艂o
    - jazda na 艂adowarce samochodowej strasznie si臋 nagrza艂 ale niestety min臋艂y 2 godziny tel nadal gor膮cy z tym nie mam poj臋cia co zrobi膰 :(

2. Sprawdz ceny telefon贸w z Google Android

HTC Legend HTC Desire Motorola XT720 Motorola Milestone
    Posted 1 year ago

3. Zmie艅 艂adowark臋 samochodow膮, pewnie u偶ywasz badziewia za par臋 groszy. Kup firmow膮 za 30-40 zeta.

4. Nie wiem czy zachowanie numer jeden opisywane przez Ciebie bylo identyczne z miom, ale mi rowniez czasami ekran gasl i niechcial pozniej "zaskoczyc". Pisalem o tym w watku ekran, przeczytaj i sprawdz czy u ciebie twardy reset rozwiaze problem.

5. U mnie tak nie by艂o po prostu pad艂 i nie chcia艂 zaskoczy膰 .
    - jeszcze jedna sprawa czasami bez powodu zaczyna pobiera膰 mi wiadomo艣ci mail ze skrytki na WP trwa to dzie艅 dwa potem spok贸j no i za par臋 dni znowu .

6. Kiedys pobawilem sie nim troche i odlozylem normalnie, jak to zawsze robie.
    Po pewnym czasie ide napisac sms, a tu ZONK. Wciskam wszystkie przyciski i nic, telefon w ogole nie reaguje. Czarny ekran i nic nie moge zrobic. Zaczalem nerwowo wciskac wszystkie przyciski, ale dalej nic. Odlozylem go na jakies 3-5min. Po czym wzialem i z wielkim trudem otworzylem tylnia klapke i wyciagnalem baterie. Po wlozeniu i wpisaniu PIN'u wszystko chodzilo jak nalezy.

Kolejny taki jakis dziwny co, to znikanie ikon i zegara. Ekran HOME jest trzypoziomowy, zawsze mam zablokowanny ekran na tym srodkowym. Jeszcze nie dawno, dzwonilem gdzies i zakonczylem rozowe a ikonek na biurku, czy jak to sie tam nazywa juz nie mialem zegara rowniez nie mialem. Ale za to na ostatnim, czyli na prawym oknie HOME wyszukiwarka google.pl byla. Pierwszy nie mial ikonek, ten po lewej (bo tam nie mam zadnej), drugi nie mial bo zniknely a na trzecim byla wyszukiwarka.

Problem SMS/MMS opisalem juz w innym temacie, ale ogolnie opisze go tez tu.
    Czasem gdy wchodze do SMS/MMS i widze: Karol (26), Kamil (47) itd to jest spoko, ale jak juz chce wejsc glebiej, tzn odczytac wszystkie wiadomosci, ktore napisal mi np Kamil to nie moge, bo mnie cofa do tego okna, gdzie jest wlasnie Karol (26), Kamil (47) itd.

7. Niestety problem czarnego ekranu powr贸ci艂 na m贸j sprz臋cik :( . Wczoraj zn贸w nie chcia艂 si臋 w艂膮czy膰. Znalaz艂em w necie informacj臋 偶e tego typu objawy mog膮 by膰 spowodowane kart膮 sim, a dok艂adnie brakiem kompatybilno艣ci z urz膮dzeniem. Ja u偶ywam w swoim G1 karty Play'a. Od wczorajszego wieczoru testuj臋 aparat z kart膮 ery. Oby zadzia艂a艂o inaczej telefon oddaje do serwisu :(

RSS dla tego tematu

Reply

You must log in to post.