O temacie:

ERA G2 czyli HTC HERO

1. Witam, czy ktoś z was posiada i używa htc hero? Mam ten telefon od pierwszego dnia, kiedy był dostępny w salonach Era. Telefon jest znakomity. Ma oczywiście małe niedoskonałości ogólnie polecam.
    Mam kilka pytań co do użytkowania tego telefonu ale nie wiem, czy są forumowicze, którzy będą uczestniczyć w dyskusji. Więc czekam na odzew.
    A przykładowe pytanie, na które, może użytkownicy G1 również zanją odpowiedź. brzmi:
    Jeżeli dodajemy do dzwonków telefonu dowolną MP3, przycinamy ją w systemowym programiku to gotowy dzwonek wskakuje nam do fabrycznie wgranych dzwonków. Pytanie jak go usunąć z telefonu. Czy zapisuje się on w pamięci telefonu czy na karcie...

2. Sprawdz ceny telefonów z Google Android

HTC Tattoo HTC Hero HTC Magic Samung Galaxy
    Posted 1 month ago

3. zapisuje się na karcie... ale polecam z marketu aplikację Ringdroid... o wiele bardziej funkconalna niż systemowa... :)

4. Mam hero od 3 tygodni (wczesniej mialem g1 ale zgubil sie nmiechcacy). telefon Super ale brakuje jednak troszke klawiatury wysuwanej :) Malo pisze eskow ale juz sie przyzwyczajam. Jesli masz plik na karcie sd i go przytniesz na swoje potrzeby to rowniez powinien sie zapisac na sd. Ostatnio sciagalem cos ze strony i sciagnelo mi sie na karte czego nie bylo w g1 ;)

5. najprościej zainstalować ASTRO -> file manager, znaleźć sobie dzwonek w pamięci i go osunąć ;]

6. Dzięki już wszystko wiem w tej kwestii. A jak wasze spostrzeżenia odnośnie tego telefonu. Jakieś uwagi, opinie, porównania. Coś godnego polecenia z marketu. Problemy... ja już raz musiałem wykonać reset telefonu, problemy miałem z internetem z sieci. Nie wiem czemu ale ciężko łapał zasię a i bardzo łatwo zrywał. Czy możliwe jest, że to przez jakąś aplikację działając w tle? Teraz jest wszystko ok.

7. A wiadomo już coś o aktualizacji systemu do 2.0 ? wie ktoś coś ? :)

8. Dla HTC hero podobno w lutym natomiast nie wiadomo kiedy w Era - tutaj więcej informacji http://android.com.pl/news/platforma/491-aktualizacja-dla-htc-hero-15-17-lutego--inne.html
    Pewnie Era będzie milczeć w tej sprawie... choć mam nadzieję, że się mylę!

RSS dla tego tematu

Reply

You must log in to post.

Zaloguj sie na forum Android

Szukaj na forum Android

Szukaj