O temacie:

G1 co jest płatne, co darmowe?

• Rozpoczety przez dejlan 9 months temu. W sumie 5 posts. Ostatnia odpowiedz jest od obersturmfuhrer.

Tagi

1. Właśnie przed chwilką dostałam G1 w era z pakietem i500 mam problem mam go 2 h a już ma do zapłacenia 8zł i prawie nic nie robiłam możecie mi napisać które opcje są płatne a które nie i jeszcze jedno jesli ktoś posiada adres strony z polskim oprogramowaniem do g1....

2. Sprawdz ceny telefonów z Google Android

HTC Legend HTC Desire Motorola XT720 Motorola Milestone
    Posted 9 months ago

3. Nie włączyli Ci jeszcze pakietu 500mb, dlatego na saldzie widzisz dodatkowe koszta. Przy wystawianiu faktury rozliczą Ci wykorzystane dane według tego, co Ci proporcjonalnie na ten okres przypadało i nie powinieneś mieć żadnych dodatkowych kosztów. Z pakietem danych w zasadzie wszystko masz darmowe.

4. Ah, bardzo dziekuje...

5. Miałem to samo w Erze. Co prawda pakiet 500MB miałem od razu, ale po cesji na firmę jakoś "nie przepisało się". Napisałem reklamację i po ok. 14 dniach dostałem zwrotnie informacje, że wszystko zostanie uregulowane, wystawią fakturę korygującą (na razie nie doszła jeszcze) i że wszystkim się zajmą. Dostałem nawet jakieś minuty do wykorzystania w ramach przeprosin ;).

Co do samego pakietu 500MB, to powiem tak (chociaż wiem, że osobny wątek na to był), że nie korzystając prawie z WiFi (tylko gdy potrzebuje sciagnac wieksze ilosci danych) nie jestem w stanie wykorzystać tego pakietu przy normalnym uzytkowaniu (market, strony, aktualizacje, czasami YT). Po prawie miesiącu mam wykorzystanych niecałe 50MB. Ponieważ Era liczy za 100kb paczki trzeba do tego wyniku, który pojawia się w i-boa dodać 25%-30% nie chcąc liczyć ręcznie. Oczywiście telefon cały czas włączony, apndroid zainstalowany, ale nie uzywany no i WiFi jak pisałem wyżej w zasadzie nie używane.

6. " ktoś posiada adres strony z polskim oprogramowaniem do g1" wejdź do marketu, to taki sklep z darmowym oprogramowaniem , poszukaj w telefonie , wszystko jest za free (narazie)

RSS dla tego tematu

Reply

You must log in to post.