O temacie:

gry z Iphone na androidzie

• Rozpoczety przez Dubler 1 month temu. W sumie 5 posts. Ostatnia odpowiedz jest od Dubler.

1. Gry z Iphona na androidzie?
    Dlaczego nie?
    Czytałem opisy Iphone. Mają troszkę większy ekran od standardowego androidowca (3.2cala) i nic pozatym! mniej ramu (w niektórych), mniej klawiszy a jednak obsługują tak zaawansowane gry jak Settlersów, Asphalt 5 itp. Dlaczego Android - skoro taki dobry, nie radzi sobie z takimi grami? Myślę że warto by było zrobić jakiś emulator... a jeśli nie to proszę aby ktoś mi wytłumaczył co takiego jest w tych starych (bo taki np. samsung galaxy i7500 czy htc jakiś są dużo nowsze i niektóre nawet lepsze) fonach jest czego nie ma w naszych androidach?

2. Sprawdz ceny telefonów z Google Android

HTC Tattoo HTC Hero HTC Magic Samung Galaxy
    Posted 1 month ago

3. wszyscy maja galaxy hehh. Nie wiem Stary

4. Moge zrobic ten emulator, ale ty obierasz ziemniaki i skoczysz po jajka.

5. Jeśli ktoś odważy się napisać taki emulatora to może skończyć jako iBankrut jak się za niego wezmą prawnicy Apple.

6. @up nie widzialem nigdzie zakazu robienia emulatorow...
    przecierz jest emulator do gba, do psp, do ps2, do ps3, do nds... to dlaczego do .ipa nie moze byc? zreszta wcale nie musimy go rozpowszechniac...
    razielpol co rozmuiesz przez jajjka itp? jesli bys napisal to bylbym bardzo wdzieczny...
    umiem grać w photoshop to moge porobić grafiki
    daj swojego maila/gg

RSS dla tego tematu

Reply

You must log in to post.

Zaloguj sie na forum Android

Szukaj na forum Android

Szukaj