O temacie:

Internet i tablet z Androidem

Tagi

1. Witajcie, dawno nie pisałem , ale mam pewne pytanie: w necie pojawiły się tablety z androidem wyglądające jak iPady , mam pytanie czy da się na takim czymś podłączyć internet przez modem np z PLAY? Tablet wyjście mini usb , ale nie wiem czy modem z play będzie działał pod androidem ... trzeba go jakoś zainstalować ... Wifi mozna używać w domu , ale jak się gdzieś dalej jedzie to warto mieć modem

taki tablet kosztuje ok 360 zł z transportem . nie wiem czy można tu linki umieszczać , ale jak ktoś chce to wyslę na maila . Ta zabawka którą oglądałem wygląda DOKŁADNIE jak iPad , ekran 7'

2. Sprawdz ceny telefonów z Google Android

HTC Legend HTC Desire Motorola XT720 Motorola Milestone
    Posted 1 month ago

3. Jeśli chcesz przeglądać na tym internet to powodzenia. Z takimi podzespołami będzie ci się zacinała opera mini w wersji 4.2. Odradzam

PS: Zanim już kupisz zobacz sobie filmiki na youtubie pokazujące prędkość takich urządzeń.

4. hmmm, ciekawe, sprawdzę , dziękuję za info

5. dziękuję za odpowiedz . rzeczywiście strasznie tnie . Widać to dokładnie na filmikach, ale są też tam takie filmy na których nie ma zacięć , więc już sam nei wiem o co biega. Ryzykowne jest wydawać ponad 300zł na zabawkę ,która nie działa.

RSS dla tego tematu

Reply

You must log in to post.