Witam mam g1 przywieziona ze stanow i jak wiadomo jezyk w niej jest angielski czy da sie to jakos zmienic (oczywiscie na polski) jezeli jest to mozliwe prosze o linki i instrukcje
O temacie:
JĘZYK W G1
- Rozpoczety przez bonar15838204 7 months temu. W sumie 7 posts. Ostatnia odpowiedz jest od Frostbourn.
-
-
Posted 7 months ago
A po co zakładasz 2 tematy?! Tylko zaśmiecasz forum. A jak masz w G1 androida 1.1 to masz tylko angielski i niemiecki, w wyższych wchodzi polski. jeżeli masz wyższy od 1.1 to poszukaj w ustawieniach w ,,Local and text" -> language.
-
Niemam polskiego to co mam zrobic zeby miec polski an mojej g1
-
czekać na automatyczną aktualizacje , przyjdzie kiedyś , miej tylko włączony letefon. Pamiętaj ,że telefon łaczy sie z siecią ,jeśli nie masz paczki danych w telefonie, spodziewaj sie ładnego rachunku za transmisje danych , możesz ściągnąć APNdroid z marketu co wyłączy pobieranie danych , jeśli masz paczkę danych pamiętaj o konfiguracji APN do twojej sieci (znajdz na forum przez "szukaj" ), aktualizacja może się też pobrać przez wifi. jeśli telefon nie bedzie przynajmniej co jakiś czas łączył się z siecią to nie pobierze aktualizacji.
Czas kiedy aktualizacja zostanie pobrana jest trudny do ustalenia , niektórzy zaraz jak sie podłączą do netu to dostają inni czekają przez 5-7 tygodni nawet.
-
a jest mozliwosc ze niemam komorki podlaczonej do internetu (nie mam wpisywanych apnow i tp)
-
jeśli masz G1 od innego operatora po zmianie karty wprowadzasz APN, próbowałeś wejść do netu przez telefon? może połącz się przez wifi z domu, co jakiś czas sprawdzaj czy test aktualizacja. Telefon rozłączy się z wifi po przejsciu w uśpienie, ale jest program keepwifi jeśli cały czas chcesz go utrzymywać w sieci
-
Albo porostu root i rom od cyana. I tak to kiedys bedziesz musial zrobic.
Płatne aplikacje na Androida do pobrania za darmo: http://androidapps.pl
Reply
You must log in to post.