O temacie:

paczka 500MB

• Rozpoczety przez millczek70 1 year temu. W sumie 13 posts. Ostatnia odpowiedz jest od millczek70.
  • 1 - ilosc subskrybcji tego tematu

1. jak sprawdzić ile zostało z paczki 500MB?

era G1 -czarne cudeńko !

2. Sprawdz ceny telefonów z Google Android

HTC Legend HTC Desire Motorola XT720 Motorola Milestone
    Posted 1 year ago

3. 1.
    Dzwonisz pod nr 602963 - informacja głosowa o wszystkich pakietach aktywnych dla Twojego nr. (opłata chyba 0,29 PLN +vat)

2.
    Logujesz się do i-boa i na końcu zestawienia danych bilingowych masz podsumowanie - ile minut , ile MB zostało zużytych .

A byłem fanatytkiem nokii ...............
    HTC & Gooooooooogle to dobrana para !!!

4. 3.
    Instalujesz sobie NetCounter.

5. 1. Instalujesz sobie 3G watchdog
    2. jak masz w erze, dzwonisz pod Saldo konta.

6. Tak jak Meandor polecam 3G Watchdog,sprawdza siÄ™ w 100%.

7. Witam!!!
    A po jakim czasie zmienia siÄ™ menu na polskie???

8. to wprawdzie nie na temat ale co tam to mój wątek :-)
    po aktualizacji ( ja miałem w ciągu kilku minut od pierwszego uruchomienia )
    a więc po aktualizacji do wersji 1.5 można
    wybrać language ( język) na polski

9. Siemanko wszystkim. ( 1st post ).
    Planuje zakup telefonu Era G1, jako że spełnia on moje wszystkie wymagania dotyczące wyposażenia, funkcji, wyglądu itd... chciałbym zapytać Was, jak dużo możliwości daje paczka 500mB. Proszę mi powiedzieć, przy jakim korzystaniu z neta, z jaką częstotliwością na jak długo starczy te 500mB. Czy oglądanie filmów na YT, odbieranie wysyłanie maili codziennie , rozmowy na gg, sprawdzanie info itp... szybko zostaną ograniczone limitem. Proszę o odpowiedź. Pzdr.

10. jak na mój gust, owa paczka może nie starczać, przez pierwsze miech-dwa jak ozywasz neta naprawdę intensywnie, obecnie w wakacie moim zdaniem spokojnie wystarcza, zobaczymy jak będzie od września.

11. "Proszę mi powiedzieć, przy jakim korzystaniu z neta, z jaką częstotliwością na jak długo starczy te 500mB. Czy oglądanie filmów na YT, odbieranie wysyłanie maili codziennie , rozmowy na gg, sprawdzanie info itp... szybko zostaną ograniczone limitem. Proszę o odpowiedź. Pzdr."

Jeśli nie będziesz ściągał dużych plików i oglądał filmów na YT, to nie jesteś w stanie przekroczyć tych 500 mb. Mam G1 od 4 marca i używam neta intensywnie, wysyłam i odbieram kilkanaście maili dziennie, GG co prawda nie używam, ale za to Google Talk intensywnie, przeglądam regularnie kilka stron i pisuję na kilka forum. Obecnie nawet nie używam już APNDroida, a transfer kontroluję programem TrafficAlert2, pokazuje mi on jakieś 5% mniej niż to co nalicza Era, pewnie wynika to że Era zaokrągla paczki. TrafficAlert2 mam ustawiony na alarmowanie gdy zostanie 50 mb, ale jeszcze nigdy nie nie zużyłem 450 mb., więc nie wiem nawet jak on alarmuje.

12. Ja dostałem wreście wczoraj G1 z ery :) Dzis rano zajrzalem do iboa i od wczoraj od godziny 14 do 23, sciagajac wszystkie potrzebne aplikacje z marketu, poczta gmail, youtube, gg i latanie po nk, i innych stronach wcielo mi 48 mb :) Ale to pierwszy dzien czlowiek cieszy oko strasznie i tp.

dziÅ› np zabrano mi okolo 7 mb :) Poczta wlaczona, market przegladany i sciaganie kilku rzeczy, pare stronek, gg i tp. Wiec jesli nie sciagasz duzo to spokoloko starczy i jeszcze zostanie :))) Ogolnie tel gites ;)

P.S bluetooth dziala juz w obydwie strony ? open home pelna wersje mozna sciagnac ?

13. no to ta podstawowa wersja,teraz tylko aktualizacje etc, a to już wiele zajmowało nie będzie i na luzie powinieneś się z tym wyrobić. Nie zrób tylko błędu z czytnikami RSS, bo jak się dam im za częsta synchornizacje, poza wi-fi, to można się potem niezłe przejechać. no ale człowiek się uczy na błędach, wiec korzystajcie z moich :) gl

14. ja w większości jade na wifi to nie mam tego problemu przez g3 zasssałem raptem 17mb w ciągu 5 dni przez wifi ( czyli bez ograniczeń ) też niejest tego wiele (30 mb)

RSS dla tego tematu

Reply

You must log in to post.