Prblem polega bana tym ze po podloczniu po USB G1 sie aktywuje a jak wejde w lapotopa to widzi go jako pamiec i nie mozna jej otworzyc moze ktos wie w czym problem
O temacie:
Podlaczenie przez USB i problem
- Rozpoczety przez dagmaraparis 7 months temu. W sumie 8 posts. Ostatnia odpowiedz jest od bidon.
-
-
Posted 7 months ago
Leniwiec! A spojrzałaś na G1kę? Poczytałaś forum?
W pasku powiadomień masz info o podłączeniu fona do kompa. Jak klikniesz nań to pojawi się opcja - podłącz lub nie - mount, dont mount.
ProszÄ™ i po problemie.
Dobranoc-
No dobra, skoro leniwy topic to mam pytanie. Po podlaczeniu przez USB G1-->LAP i wyboru trybu kopiowania plikow powoduje zawieche kompa (fon działa bez zająknięcia). Aktualizacja sterownikow USB w lapie i restart twardy fona nie pomaga. Natomist podlaczajac G1 kumpla wszystko smiga bez problemow. Jakaś sugestia?
-
tak. Problem z systemem operacyjnym. Reinstalka?
-
Mozna by pomyslec: GENIALNE! Lecz nic z tego. Nie taka ze mnie lama. CoÅ› jeszcze?!? Zawiecha wyglada tak, ze zatrzymuje sie obraz, kursor myszy nie reaguje, klawiatura rowniez, jedynie wylaczenie przez przycisk POWER.
-
Wiesz, jeśli masz problem z systemem operacyjnym i nie chcesz lamersko robić od razu reinstalki tylko znaleźć rozwiązanie to ok - nic w tym złego. Jedynie problem, że nie bardzo pewnie uzyskasz pomoc na tym forum, bo ono traktuje o systemie android a o ile mi wiadomo system ten nie jest dostępny póki co na laptopy. Zabootuj sobie z płytki np. ubuntu live cd i sprawdz czy nadal jest zwiecha czy nie
-
System był instalowany na nowo, nie pomaga, to nie system. Najdziwniejsze ze jeden G1 działa drugi nie.
-
dziwne , a może sprawdz na innym systemie przez wirtualboxa czy działa , a jak nie to oddaj do serwisu może coś nie tak z potrem w telefonie.
Reply
You must log in to post.