O temacie:

Program do avi, mpg

• Rozpoczety przez frankee 1 year temu. W sumie 9 posts. Ostatnia odpowiedz jest od lorrak.

1. Szukam aplikacji do odtwarzanie film贸w avi, mpg itp. 艢ci膮gn臋艂am z marketu Meridiana i niestety nie odtwarza mi avi, przez pc sciagnelam SUPER v2009 Build 36 i wgra艂am w postaci exe na G1. Niestety chcac go zainstalowac mam komunikat, ze nie moge zainstalowac tej aplikacji. Probowalam przez ASTRO komunikat" No activy is avaible to display this file type" i przez Apps Installera. Rozumiem, ze exe mi nie pu艣ci, wi臋c co i jak zainstalowac, zeby zobaczyc filmy z karty SD. Dzi臋ki za odpowied藕

2. Sprawdz ceny telefon贸w z Google Android

HTC Legend HTC Desire Motorola XT720 Motorola Milestone
    Posted 1 year ago

3. Tez nie wiem, a mam pytanie w jakiej rozdzielczosci trzeba pliki przegrywac na g1 zeby je dobrze wyswietlalo? 480x... tak,? Ja mam zainstalowanego zwyklego playera ale jeszcze nic nie ogladalem, jak nazywa sie program do sprawdzenia jakie programy dzialaja w tle?

4. nie ma kodekow avi na androida wiec avi odpada, zostaje mp4
    rozdzielczosc zdaje si臋 480 x 320

5. http://www.androidal.pl/forum/topic/ltporadnikgtfilm-na-g1#post-1047

6. Ja polecam MediaCoder konwertuje pliki na r贸偶ne platformy ja u偶ywam do psp i androida. Ciekawe jest to, 偶e mo偶na dodawa膰 napisy do konwertowanego filmu. Polecam mo偶na go wyszpera膰 w google

7. do odtwarzania avi - yxflash, do zwyk艂ych Meridian kt贸ry obsluguje napisy [=

Nie mo偶esz znale藕膰 tutaj tego czego szukasz? Spr贸buj tu www.android.com.pl

8. NSW player czyta wszystko

9. mo偶e i czyta wszystko, ale co z tego jak nie ma kodek贸w do AVI :(

10. Polecam "yxFlash" - ma艂e a cieszy :)

RSS dla tego tematu

Reply

You must log in to post.