Jestem szczęśliwym posiadaczem HTC G1 i chciałbym teraz zmienić telefon,mój operator oferuje HTC Hero i Motorolę Dext MB220 jako jedyne telefony z Androidem.Motorola ma niezbyt dobrą opinię a Hero wydaje mi sie nie będzie dużo lepszy od G1 ale tego własnie nie wiem i chciałbym was spytać czy warto wymieniać G1 na Hero i być zaskoczonym że wiele nowego w nim nie znajdę czy poszukać innego fona bez androida?
O temacie:
Różnica pomiędzy Hero a G1
- Rozpoczety przez seb_pl 7 months temu. W sumie 6 posts. Ostatnia odpowiedz jest od gwilk.
-
-
Posted 7 months ago
Powiem tak, mialem g1 teraz mam hero. G1 moze byla lepsza bo miala klawiature, ale z czasem przyzwyczaisz sie do ekranowej. Ogolnie telefon fajniejszy, bardziej funkcjonalny i ladniejszy:) Wedlug mnie bardziej zadowolony jestem z hero :))
-
Ja nie miałem osobiście G1 ale poznałem go lepiej niż niejeden sprzedawca Ery w Polsce więc powiem z czystym sumieniem, Hero używam.. jest to naprawdę dobry telefon, funkcjonalny. Dla tych, którzy cenią klawiaturę sprzętową nie mam argumentu za Hero bo jej nie ma ale naprawdę telefon się sprawdza.. Nie rozumiem tylko tych, którzy kupują takie telefony a nie korzystają z transferu danych bo to mija się z celem. Jak ktoś tylko dzwoni to nie ma takiego telefonu dotykowego który byłby szybszy i wygodniejszy niż zwykły, najnormalniejszy tel...np. E51. Taka jest niestety prawda...
-
gwilk ma racje , ja lubie moja klawiature fizyczna z G1 , co do paczki danych ... nie bede płacił 40 zł w orange, telefon mam z ery od brata, Era ma bardzo dużo bardzo fajnych telefonów, i do pewnych modeli dodaje paczke danych, Play ma 2 telefony z Androidem ale nie mowi nikomu ,ze tel potrzebuje netu, mozna go aktywować co miesiąc za 15 zł ... Era daje to w standardzie
-
Ok tzn ze moge spokojnie brac HERO tak? Czy pomyslec nad czyms innym? Nie lubie wymieniac telefonu na taki ktory nie rozni sie od poprzednika .A druga sprawa jak jest z szybkoscia dzialania w HERO?szybszy jest od G1?Bo procki maja tyle samo mhz
-
Ja jestem zadowolony ale co do szybkości w porównaniu do G1 to za bardzo nie powiem bo nie używałem osobiście G1 ale pewnie jest podobnie... ja na szybkość Hero nie narzekam, czasami się zamuli, czasem nawet przywiesi, czasem chodzi szybciutko a czasem wolniej ale użytkuje się ok. Tylko jak w net wchodzę to wydaje mi się, że nawet po wifi chodzi wolniej niż iphone ale jak już się odpali pierwsza stronka to dalej idzie nieźle. Ja jak kupowałem telefon to spędziłem długie godziny na youtube.com patrząc na testy bloggerów, użytkowników i portali. Już chciałem brać G1 w Erze, ale jak poszedłem kupić to G1 już nie było a właśnie dostali w salonie egz. Hero wziąłem go bez wahania. Jest bardzo ok.! Pozdrawiam, jak jakieś pytania to pisz śmiało.
Reply
You must log in to post.