Witam mierze się z zamiarem zakupu tela z androidem. Najbardziej przemawia do mnie Samsung Galaxy, obawiam się tylko o wysyłanie danych przez bluetooth. Proszę o rade czy to dobry wybór w grę wchodzi również HTC Magic lub inny. Pozdrawiam i z góry dzięki za odp.
O temacie:
Z Androidem do 1000zł
- Rozpoczety przez yukon 1 month temu. W sumie 4 posts. Ostatnia odpowiedz jest od Meandor.
-
-
Posted 1 month ago
to może lepiej dołożyć trochę (1200 można nowy) albo kupić używany htc hero ? np.
http://www.allegro.pl/item902547987_najtaniej_htc_hero.html-
witam
chciałbym kupić Samsunga galaxy w erze, tylko mam pewne wątpliwości1 czy muszę brać go razem z paczką danych, czy mogę go synchronizować tylko poprzez wifi np: raz dziennie
2. ten telefon nie ma radia, czy jest jakas radiowa aplikacja na androidzie??
z góry dzięki za pomoc :) :) -
Są aplikacje, streamujące przez net. np zetka czy RMF to nie problem. wiadomo wszystko za MB. Ja cały czas nie rozumiem, jaki jest sens kupowania telefonu z androidem, jeżeli nie chce się korzystać z niego. ehm... Po to te wszystkie innowacje związane z trybem online są, żeby z nich korzystać, więc ja bym brał z paczką i na pewno nie pożałujesz. Abonament 85zł, w tym 500 MB i 120min jak nie tak wiele gadasz przez tel, to na 100% wystarczy, a jak coś można zawsze jakieś pakiety aktywować potem. a samsunga za 1zł. (więc wg. cennika ery wychodzi 500MB za 20zł, bo tyle się dopłaca, a tel wychodzi i tak taniej). albo właśnie dopłacić te 250zł i Hero brać. Chociaż z tym trza było się pośpieszyć, bo jak patrzę podrożał bo był po 100zł, ale pewnie i tak stanieje :P
Reply
You must log in to post.